Onderwijs

Schoonmaak scholen voor kwalitatief onderwijs

In een schoolgebouw ligt de focus te liggen op leren. En hoe gaat dat beter dan wanneer zowel de leerkrachten als de leerlingen zich goed voelen in hun omgeving? 

Schakel daarom Alko Group Belgium uit Antwerpen in voor de schoonmaak van uw schoolgebouwen in heel Vlaanderen. Kraaknette klaslokalen, gangen en andere schoolruimtes waarin leerkrachten en leerlingen kunnen presteren en leren!

Schoonmaakplan op maat van uw school

Voor de schoonmaak in scholen zijn er verschillende programma‚Äôs mogelijk. We stemmen onze diensten tot in de puntjes af op uw noden en wensen. Periodiek, eenmalig of om het kwartaal. Daarbij kan ook voorzien worden in een periodieke grondige aanpak van bijvoorbeeld trappenhal, gangen, kelder, inkomhal, … 

Zo bent u er zeker van dat alles netjes blijft en dat ook verspreid over het ganse schooljaar elke ruimte een grondige poetsbeurt heeft gekregen.

Kleine tot grote lokalen

Op een professionele manier en volgens een afgesproken schema, zorgt Alko Group Belgium dat alle lokalen, gemeenschappelijke ruimtes, maar ook eethoekjes en koffiekamers er netjes bijliggen. Dag in en dag uit. Zo houdt u de eigen werknemers ook tevreden en kunnen zij in een aangename omgeving vertoeven. Ook voor scholieren en leerlingen of studenten geeft het een rustgevend gevoel om dagelijks in een reine omgeving te vertoeven.

Offerte schoonmaak schoolgebouw

Neem vandaag nog contact op met Alko Group Belgium voor de schoonmaak van uw schoolgebouw.