Periodieke schoonmaak 

Alko Group Belgium uit Antwerpen richt zich in grote mate op de periodieke schoonmaak van kantoren en commerciƫle ruimtes in heel Vlaanderen. Kwaliteit en flexibiliteit, daar gaan wij voor. Zo spelen we probleemloos in op de noden van uw onderneming.

Schoonmaakplan, soepel en op maat

Elk bedrijf is anders, ieder kantoorgebouw is verschillend. De noden en wensen van elke ondernemer zijn eveneens anders. Afhankelijk van uw wensen, de afmetingen van de ruimtes, het aantal kantoren en de soorten vertrekken krijgt u een schoonmaakplan op maat

Daarbij kunnen we bijvoorbeeld op een vast tijdstip met vaste regelmaat een grondige schoonmaak houden van uw pand, afgewisseld met een dagelijkse routine opkuis. 

U als ondernemer moet vlot kunnen inspelen op diverse situaties. Daarom stellen we ons te allen tijde flexibel op en passen we de diensten aan veranderende omstandigheden. Zo kunt u als bedrijf snel schakelen.

Piekfijne werkruimte voor tevreden personeel en klant

Het spreekt voor zich dat een schone, propere en opgeruimde werkruimte een stimulans is voor uw personeel. Iemand die zich goed voelt, werkt ook liever en beter. Het is ook gewoon een vorm van respect voor uw medewerkers om hen een aangename werkomgeving te bieden. 

Naar klanten toe is een spik en span kantoor of commercieel pand ook een verlengstuk van de professionaliteit waarvoor u bekend staat. 

Vraag vandaag nog een gesprek en gratis offerte aan voor een schoonmaakdienst afgestemd op uw winkel, bedrijf of kantoor.