Reinigen van zonnepanelen met osmose

Schone zonnepanelen presteren beter

Zonnepanelen halen het hoogste rendement als ze proper zijn. Door gure weersomstandigheden of stof en zand dat zich gedurende vele weken vasthecht op uw panelen, kan inderdaad het rendement van uw zonnepanelen dalen.

Daarom is het interessant om een poetsbeurt op regelmatige tijd in te plannen. Zo houdt u uw opbrengst optimaal én blijven uw panelen gedurende vele jaren in de beste staat verkeren.

Bij particulier en bedrijven in Vlaanderen

Investeer daarom op regelmatige tijdstippen in een professionele reiniging van uw zonnepanelen. Alko Group Belgium uit Antwerpen reinigt zonnepanelen in heel Vlaanderen, zowel bij particulieren als bij bedrijven en organisaties

Van een kleine oppervlakte op uw privédak tot en met een volledig bedrijfsterrein vol fotovoltaïsche cellen. Alko Group Belgium zorgt ervoor dat ze na een grondige poetsbeurt weer optimaal renderen.

Veilig zonnepanelen reinigen met osmosewater

Met het zachte osmosewater wordt elke paneel grondig onder handen genomen. Dankzij dat osmosewater kunnen de meest hardnekkige vlekken, vuil en stof die zich hebben vastgehecht, verwijderd worden. Daarbij blijven geen strepen achter en is er geen enkele kans op schade aan de zonnecellen van uw panelen.

Offerte zonnepanelen reinigen

Wilt u uw investering in zonnepanelen optimaal laten renderen? Zorg dan dat de panelen op regelmatige tijdstippen worden schoongemaakt. Contacteer Alko Group Belgium voor een vrijblijvende offerte voor het reinigen van uw zonnepanelen.